Περνάμε όμορφα με ένα βρέφος στο σπίτι!

γονείς-και-παιδί-στο-ίδιο-κρεβάτιΈξω βρέχει ή είναι κρύο και φοβάστε να βγείτε για βόλτα με το παιδί? Ή είστε απο τις μανούλες που βαριέστε μετά απο μια πιεστική μέρα να κάνετε ότιδήποτε? ή απο αυτούς τους μπαμπάδες που όσο και να θέλουν να περάσουν ώρα με το μικρό τους, σας έλκει ο καναπές και η τηλεόραση. Πολύ ωραία λοιπόν… υπάρχουν λύσεις για να περάσετε όμορφα στο σπίτι και να απασχολείται και το μικρό σας!!!

  1.  Τραγουδάκια, πολλά τραγουδάκια! Όπου και αν είστε στο σπίτι, είτε στον καναπέ, είτε με την σκούπα στο χέρι, βάλτε την φαντασία σας και σκεφτείτε δικά σας δίστιχα, μικρά τραγουδάκια για να διασκεδάζετε το βρέφος σας.
  2.  Δώστε στο παιδί σας συσκευασίες που κάνουν θόρυβο όπως η συσκευασία απο τα πατατάκια που κάνει θόρυβο, περνά ωραία και του αρέσουν οι ήχοι, δικές μου εμπειρίες, υπέροχες!
  3. Δέστε στο κάθισμα του μικρού σας σακουλίτσες για να τις κουνάει, ή όταν μετακινείται το κάθισμα να κουνιούνται και αυτές. Πολύ διασκεδαστικό!
  4. Μην ξεχνάτε τις μπουκάλες, άδεις μπουκάλες με όσπρια και ρύζι. Κλείστε τις πολύ καλά για να μην υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και δώστε τις στο παιδί σας, θα κάνει ήχους!

Έρχονται και άλλες ιδέες…

 

About katerinaworld

Φοιτήτρια Προσχολικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
This entry was posted in Παιχνίδι για ενός έτους παιδιά and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Περνάμε όμορφα με ένα βρέφος στο σπίτι!

  1. Ο/Η Θεούλα λέει:

    Υπέροχη δουλειά

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε